Izkušnja uporabe Keto Guru

Izkušnje z Angelo iz Brna

Izkušnje z uporabo tablet Angela iz Brna, fotografija izdelka

Sem mati dveh otrok, fantka in deklice. Po dveh porodih se je moja teža dolgo obdržala v območju od 90 do 95 kg. Z višino 167 je bilo to preveč opazno in je težko dobilo veselje do življenja. Velikokrat sem se poskušal držati različnih nizkokaloričnih diet, zdržal 2-3 mesece, nato pa se pokvaril. In teža se je v kratkem času vrnila in še povečala. Zadnja številka pred tremi meseci je bila 98 kg.

Predstavljamo ketozno dieto

Prijateljica mi je predlagala ketozno dieto, ki jo je začela pred šestimi meseci. Izgubila je veliko teže, začela je izgledati kot pred poroko! In seveda sem se odločil poskusiti znova. Prvo poznavanje diete me je rahlo šokiralo. Kako morate jesti zaseko?

"Slaba slanina brez kruha" pravi pregovor. Toda želja po vrnitvi na svojih pozabljenih 60 kg je zmagala.

Ko sem prebral veliko mnenj in priporočil, sem obiskal strokovnjaka za prehrano in dobil prave izdelke. Začela je jesti "sendviče" iz listov solate Iceberg, kopra, peteršilja, sira, kuhane svinjine in slanine. Prehrana vključuje pečene in soljene ribe, purana in raco na žaru, svinjino, dušeno z zelenjavo. Sveže in kuhane zelenjavne solate z veliko zelenja in oljčnega olja. Avokado uporabljam v solati iz brokolija, kozic, jajc. In seveda, mast. Dodam jo solatam na tanke rezine.

Prvi teden je bilo težko, da nismo gledali kruha in krompirja. Še težje je bilo otrokom skuhati njihove najljubše jabolčne palačinke in ne poskusiti. Navsezadnje ti izdelki niso odšli iz družinske prehrane. Mož in otroci ne živijo brez sladkarij in piškotov, so pa normalne teže, z dobro presnovo. Vsega tega ne morete niti pogledati, pa tudi banane, pomaranče, sladka jabolka in drugo sadje. Uporabljam samo kivi, maline, jagode, ribez. Enkrat na teden si privoščim ovseno ali ajdovo kašo, vendar jih skuham tako, da prvo vodo po vrenju odcedim, da se znebim "hitrih" ogljikovih hidratov.

Na splošno poskrbim, da je razmerje v prehrani: 60% maščob, 30% beljakovin in 10% ogljikovih hidratov (rastlinska vlaknina). A težava je v tem, da hrepenenje po sladkem ne mine

Učinek keto guru tablet

Izkušnje z uporabo Keto Guru Angele iz Brna, fotografije pred in po nanosu

Iz internetnega videoposnetka (prijatelj je spet spustil povezavo) sem izvedel, da obstajajo čarobne šumeče tablete Keto Guru, ki zmanjšujejo apetit in pospešujejo doseganje ketoze. Je bio-dodatek za hujšanje z naravnim izgorevanjem maščob. Moje prejšnje izkušnje s tabletami so pokazale rezultat: nobenega. Včasih mi je uspelo izgubiti par kilogramov, vendar ne za dolgo.

Toda ob pogledu na njeno graciozno prijateljico sem se odločil kupiti tablete Keto Guru. Našel sem ga na internetu, se naučil, kako ga uporabljati, registriral, naročil. Dostavljeno hitro.

Uporaba tablet Keto Guru je pokazala rezultate v enem tednu! V prejšnjih 3 tednih ketozne diete sem shujšal za 4 kilograme, po tednu dni uporabe šumečih tablet pa pol ure pred obroki je tehtnica pokazala: - 8 kg! In to sem začutil tretji dan. Postalo je lažje dihati in se gibati. Brez večerne utrujenosti. In zdaj na sladkarije gledam kot na abstrakcijo. Keto Guru dela čudeže! Moj mož je že prej začel prihajati iz službe

Rezultat uporabe

Dokončujem peto škatlo šumečih tablet Keto Guru, težke 66 kg, tukaj je rezultat na fotografiji. Ali ni res? Pred začetkom prijave sem prosila moža, naj me slika. In zdaj, po dveh mesecih z Keto Guru, se lahko fotografiram brez strahu, kako bom videti na fotografiji. Življenje se izboljšuje!