Ocene o Keto Guru

 • Nik
  Naročila šumeče tablete Keto guru za mojo sestro. En mesec je pila in je zelo vesela, shujšala je za 11 kg! Zdaj bom na isti spletni strani naročil nov tečaj zase!
  Keto Guru
 • Maša
  S kilogrami se borim že od šolskih časov. Uspeh je zelo približen, pri različnih dietah ± 2 kg. Keto guru sem začel piti brez vere. V prvem tednu sem se malo počutil, zdaj pa po 3. tednu vidim rezultat - 7 kg! Zdaj bomo morali posodobiti garderobo!
  Keto Guru
 • Eva
  Že 5 let poskušam shujšati. Diete in zdravila ne pomagajo. Nutricionist je Keto Guruju svetoval z besedami: problem odvečne teže je rešen. Pila sem, kot je predpisano, 1 šumečo tableto zjutraj na tešče. Jedla sem vse, vendar v majhnih porcijah in pogosto. Po dveh mesecih imam telo, o katerem sem sanjal! - 15 kg! Hvala proizvajalcem!
  Keto Guru
 • Žiga
  Odlična droga! Žena pije mesec KETO GURU - nismo presrečni! Že prvi teden sem bila živahna in dobre volje! Zdaj sem izgubila 9 kg in izgledam mlajša!
  Keto Guru
 • Nika
  Na spletni strani sem naročil Keto Guru, blago je hitro prispelo. Po enem mesecu sem spoznal, da je to najučinkovitejši način. V enem mesecu sem izgubila 5 kg brez diet in izčrpavajoče telovadnice. Bo naročil več in priporočil vsem ! ! Hvala tudi za hitro dostavo brez težav!
  Keto Guru
Uporabniška ocena Keto Guru
4.3
16