Bio dodatek za hujšanje z naravnim izgorevanjem maščob

Keto Guru v Mariboru Slovenija

Šumeče tablete Keto Guru
24€48€
521

Naročiti Keto Guru

Popust -50%

Nakup Keto Guru v Mariboru Complex

Keto Guru je naravni dodatek za hujšanje na biološki osnovi, ki naravno kuri maščobe. Šumeče tablete so zelo nežne in hitro pomagajo pri vstopu v ketozo, brez stranskih učinkov. Lahko naročite ekološki in močan kompleks v Mariboru, po najbolj znižani ceni 24€, se morate registrirati na uradni spletni strani. V obrazec za naročilo vnesite svojo telefonsko številko in ime. V eni uri bo upravitelj poklical določeno številko in odgovoril na vprašanja o posebnostih uporabe zdravila. Pri nakupu več kot 3 paketov je 50% popust. Po prejemu paketa boste morali plačati kurirju ali na pošti blaga v državi Sloveniji.

Kako kupiti v Mariboru Keto Guru

Šumeče tablete Keto Guru naročite z dostavo

Naravni bio-dodatek za hujšanje zaradi naravnega izgorevanja maščob vsebuje kompleks, ki vam omogoča povečanje koncentracije ketonskih teles v krvi v 40 minutah. Mesec dni vam ne bo treba odvrniti od sladkarij in peciva s trudom, sanjajte o svežih pecivih. Zahvaljujoč Keto Guruju bodo ti izdelki za vas izgubili svoj pomen. Od rigidne prehrane ne bo mrzlice, glavobola, na sprehodih v Mariboru ali zunaj mesta bo le moč in dobra volja.

Za nakup tega čudovitega kurilca maščob v Mariboru v Sloveniji se morate registrirati na uradni spletni strani. Na spletnem mestu izpolnite preprost obrazec za naročilo z navedbo svojega imena in telefonske številke.

V naročilnici izpolnite polja z imenom in telefonsko številko, da boste lahko zavarovali naročilo in blago kupili vi. Poleg vas je v Sloveniji še veliko ljudi, ki želijo shujšati. Za potrditev naročila vas bo poklical telefon, ki vam bo svetoval uporabo izdelka, zapisal svoj Maribor, priročno pošto, kam bo blago dostavljeno. Naročilo plačajte šele po prejemu paketa, stroški dostave se razlikujejo od mestnih. Celoten tečaj lahko naročite naenkrat po ceni 24€. Le danes POPUST -50%!

Dostava traja 2-3 dni. Kurir bo na naslov hitro dostavil po pošti.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keto Guru

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keto Guru

Keto Guru v LjubljaniKeto Guru v Portorožu
Mesta v Sloveniji

Ocene o Keto Guru v Mariboru

  • Eva
    Že 5 let poskušam shujšati. Diete in zdravila ne pomagajo. Nutricionist je Keto Guruju svetoval z besedami: problem odvečne teže je rešen. Pila sem, kot je predpisano, 1 šumečo tableto zjutraj na tešče. Jedla sem vse, vendar v majhnih porcijah in pogosto. Po dveh mesecih imam telo, o katerem sem sanjal! - 15 kg! Hvala proizvajalcem!
    Keto Guru