Bio dodatek za hujšanje z naravnim izgorevanjem maščob

Keto Guru v Portorožu Slovenija

Šumeče tablete Keto Guru
39€78€
4.316

Naročiti Keto Guru

Popust -50%

Nakup kompleksa Keto Guru v Portorožu

Keto Guru je naravni dodatek za hujšanje na biološki osnovi, ki naravno kuri maščobe. Šumeče tablete so zelo nežne in hitro pomagajo pri vstopu v ketozo, brez stranskih učinkov. Če želite dobiti organski in močan kompleks v Portorožu, po najboljši ceni 39€, se morate registrirati na uradni spletni strani. V obrazec za naročilo morate vnesti svoje stike. Vodja vas bo poklical in dal odgovore na vsa vaša vprašanja o posebnostih uporabe zdravila. Pri nakupu več kot 3 paketov je 50% popust. Plačilo za dostavo po prejemu paketa od kurirja ali po pošti blaga v državi Sloveniji.

Kako kupiti v Portorožu Keto Guru

Šumeče tablete Keto Guru naročite z dostavo

Naravni bio-dodatek za hujšanje zaradi naravnega izgorevanja maščob vsebuje kompleks, ki vam omogoča povečanje koncentracije ketonskih teles v krvi v 40 minutah. Mesec dni vam ne bo treba odvrniti od sladkarij in peciva s trudom, sanjajte o svežih pecivih. Zahvaljujoč Keto Guruju bodo ti izdelki za vas izgubili svoj pomen. Od toge prehrane ne bo mrzlice, glavobola, le vedrina in dobra volja za sprehode v Portorožu ali zunaj mesta.

Za nakup tega čudežnega kurilca maščob v Portorožu v Sloveniji se morate registrirati na uradni spletni strani. Na naši spletni strani pustite zahtevo z navedbo svojega imena in telefonske številke.

Vnesite svoje osebne podatke v obrazec za naročilo, da zagotovite naročilo, blago pa ste kupili vi. Poleg vas je v Sloveniji še veliko ljudi, ki želijo shujšati. Podrobnosti naročila razjasnimo po telefonu, kdo bo svetoval pri uporabi izdelka, zapisal svoj Portorož, priročno pošto, kam bo blago dostavljeno. Naročilo plačajte po prejemu po pošti, natančni stroški dostave poštarja na vaš naslov se lahko v drugih mestih razlikujejo. Celoten tečaj lahko naročite naenkrat po ceni 39€. Le danes POPUST -50%!

Dostava traja 2-3 dni. Prejmite po pošti po kurirju do doma (plačilo po prejemu paketa) po pošti.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keto Guru

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keto Guru

Keto Guru v LjubljaniKeto Guru v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene o Keto Guru v Portorožu

  • Nik
    Naročila šumeče tablete Keto guru za mojo sestro. En mesec je pila in je zelo vesela, shujšala je za 11 kg! Zdaj bom na isti spletni strani naročil nov tečaj zase!
    Keto Guru