Nekaj ​​preprostih nasvetov za tiste, ki morajo shujšati za 5 kilogramov

Vsaka oseba s prekomerno telesno težo želi čim prej shujšati. V tem primeru se začne iskanje metod, ki bodo pomagale uresničiti načrt. Čudno je, da tak sistem obstaja. To je tisto, kar bo predstavljeno v nadaljevanju.

Osnovna pravila za hujšanje

Ne glede na to, kateri način hujšanja je bil izbran, se je treba držati splošnih pravil za hujšanje, ki bodo vsem pomagala na poti do vitke postave.

izguba teže 5 kg na teden

Ta pravila vključujejo:

  • poskrbite za zadosten vnos tekočine. Dnevno zaužijemo dva litra čiste vode, ki se enakomerno porazdelita.
  • upoštevajte splošna pravila delne prehrane. Jedo po režimu, na primer vsake 3 ure. Zahvaljujoč temu triku bo apetit zmeren in ne boste želeli jesti preveč.
  • pripraviti na dieto. Telo mora nežno preiti na novo prehrano. Na primer, uredite lahko dan na tešče.
  • Lahko sledite dieti brez telesne dejavnosti. Če je prehrana preveč omejujoča, potem morate popolnoma izključiti telesno aktivnost.

Kefirjeva dieta

Če se želite hitro znebiti odvečne teže, se morate mentalno prilagoditi omejitvam v prehrani. Dieta vam bo pomagala izgubiti 5 kilogramov na teden. Prehrana je namenjena celovitemu čiščenju telesa. V času diete jedo izključno po urniku. Zahvaljujoč temu se bo metabolizem začel. Premor med obroki je 3 ure. Uporabite kefir z nizko vsebnostjo maščob.

zeliščni odvarek za hujšanje za 5 kg na teden

dieta z zelenim čajem

Zeleni čaj je že od nekdaj znan po svojih čistilnih lastnostih. Izdelek bo pomagal znebiti odvečne tekočine in toksinov. Znano je, da če je telo prekomerno onesnaženo, se znebiti odvečne teže zagotovo ne bo uspelo. Vredno je izbrati izključno visokokakovosten čaj, čajne vrečke ne bodo koristile telesu. Vsa mastna hrana je prepovedana. Vredno je piti veliko vode, zeleni čaj je dovoljen na dan, ne več kot 900 ml. Napitek lahko izpere kalcij iz telesa, zato pijejo vitaminski kompleks skozi celotno prehrano. Pomembno je upoštevati, da se pri nizkem tlaku dieta ne drži.

Dieta imenovana "Ljubljeni"

Dieta je postala prava priljubljena med dekleti s prekomerno telesno težo. Dieta je menjava dni pitja, sadja, zelenjave in beljakovin. V tem času lahko izgubite do 7 kilogramov.

sadje za hujšanje za 5 kg na teden

Zaporedje skladnosti:

  • dan pitja. Tekočina je dovoljena v obliki vode, zelenega čaja, lahkih juh, kefirja.
  • zelenjavni dan. Dovoljeno je jesti katero koli zelenjavo, razen krompirja. Zelenjavo jemo surovo ali kuhano.
  • dan pitja.
  • sadni dan. Dovoljeno je katero koli sadje, razen banan, grozdja, hrušk in melon.
  • beljakovinski dan. Dovoljeno je jesti kuhano perutninsko meso, pusto ribe. Zaužijte tudi mlečne izdelke.
  • dan pitja.
čaj z meto in limono za hujšanje za 5 kg na teden

V dneh pitja je dovoljena le zdrava tekočina. Pitje sode ali pakiranih sokov je zelo odsvetovano. Kar zadeva kefir in druge mlečne izdelke, izberejo nizko vsebnost maščob.